O nás

ADC BLACKFIRE

Jsme předním distributorem společenských her a hraček, který již přes 20 let dodává široký výběr vysoce kvalitních produktů od renomovaných výrobců a licenčních partnerů, jako jsou Asmodée, The Pokemon Company, Funko, Zuru, Moose, Disney, Jazzwares, PMI, CMON, Schmidt Spiele, Steve Jackson Games a mnoha dalších, stovkám maloobchodních zákazníků v Čechách i na Slovensku.

Díky unikátnímu výběru výjimečných hraček a her se nám podařilo stát se jedním z nejspolehlivějších dodavatelů kvalitní zábavy pro rychle rostoucí spektrum zákazníků. Po dobu působení na českém a slovenském trhu jsme uvedli širokou škálu vysoce kvalitních hraček, rodinných, strategických, dobrodružných či vzdělávacích her. Díky těmto úspěchům jsme se v roce 2018 stali součástí společnosti Asmodée, předního světového vydavatele a distributora deskových a karetních her.

ASMODÉE

Asmodee Group je přední světový vydavatel a distributor společenských her se zastoupením v Evropě, Severní Americe a Číně. Prostřednictvím portfolia ikonických herních titulů, včetně Osadníků z Katanu, Jízdenky, prosím!, Pandemic, Dead of Winter, Splendor, 7 Divů světa, Jedním slovem, Dobble / Spot it!, KeyForge a Star Wars: X-Wing, vytváří zážitek pro hráče napříč různými digitálními a fyzickými platformami. Asmodée také vytváří inspirativní a inovativní produkty ve spolupráci s předními zábavními a technologickými společnostmi. Asmodée zaměstnává celosvětově přes 1500 lidí působících v Evropě, Severní Americe, Jižní Americe a Asii. Společnost Asmodée sídlí v Guyancourtu ve Francii. Další informace naleznete na oficiálních stránkách Asmodée.